Kärleksmumskaka med fluffig frosting

10 bitarKaka:100 g smör0.5 dl mjölk0.5 dl kokt kaffe2 ägg2 dl strösocker2 dl vetemjöl0.75 dl kakao1.5 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker1 nypa saltFrosting: 100 g rumsvarmt smör200 g rumsvarm philadelphiaost1 msk kokt kaffe – starkt1.5 dl florsocker0.5 dl kakao2 tsk vaniljsockerGarnering:0.5 dl kokosfärska bärGör så här:Kaka: 1. Börja med att sätta ugnen på 175°c och smöra- samt bröa en form med löstagbar kant, 22 cm. Ställ åt sidan.2. Smält smöret och låt det svalna, rör sedan ner mjölk och kaffe, låt stå.3. Vispa ägg och socker på hög hastighet i din assistent eller med elvisp, tills det blivit ljust och fluffigt, ca 5 minuter.4. Blanda de torra ingredienserna i en bunke för sig och sikta sedan ner det i smeten. Tillsätt smörblandningen och vänd försiktigt om så att du får en klumpfri smet.5. Häll upp smeten i formen och grädda kakan mitt i ugnen i ca 25 minuter – tills stickan är torr. Låt sedan kakan svalna helt.Frosting: 1. Vispa samtliga ingredienser till ett fast fluff.2. Bred frostingen på kakan och toppa sedan med kokos och färska bär.