Chokladmuffins med plopp och pollyfluff

Ingredienser Pollyfluff:3 dl vispgrädde1 påse polly (à 200 g)Chokladmuffins:100 g smör2 dl strösocker2 ägg2 tsk vaniljsocker2 dl vetemjöl1/2 dl kakao1/2 tsk salt1 plopp mjölkchoklad (à 75 g)Till garnering:PolkagrisarchokladsåsGör så här: Pollyfluff: Blanda grädde och Polly i en kastrull och värm på svag värme under omrörning.   När Pollyn smält, ställ i kylen och låt stå 5-6 timmar.Starta timer Vispa pollygrädden fluffig. Fyll i en spritspåse. Sätt ugnen på 175°C. Chokladmuffins: Smält smöret och låt det svalna. Rör ner socker och ägg i smöret. Blanda alla torra ingredienser. Grovhacka chokladen. Tillsätt mjölblandningen i äggsmeten och blanda till en slät smet.  Ställ muffinsformar på en plåt och fördela smeten jämnt i formarna. Toppa med den hackade chokladen, tryck ner dem lite i smeten. Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter och låt sedan svalna helt. Spritsa pollyfluff på muffinsarna precis innan servering.  Till garnering: Garnera med krossade polkagrisar och avsluta med att ringla chokladsås på toppen.