Chokladkaka med fudgeglasyr

12 bitarKaka:200 g mörk choklad, 55-70%1 dl kakao1 dl vatten1 dl kaffe3.5 dl vetemjöl1.5 dl strösocker1.5 dl brun farin strö2 tsk vaniljsocker1 tsk bakpulver1 nypa salt2 dl gräddfil0.5 dl neutral olja – t.ex. raps3 stora äggFudgeglasyr:115 g choklad, 50%85 g smör3 dl florsocker2 msk kakao1 dl mjölkGarnering:1 dl strösselGör så här:Kaka:1. Börja med att sätta ugnen på 175°c och klä en form 25×25 cm med bakplåtspapper, ställ åt sidan.2. Blanda choklad och kakao i en skål. Koka upp vatten och kaffe, häll det sedan över chokladblandningen och låt stå i fem minuter. Rör sedan om tills all choklad smält.3. Blanda de torra ingredienserna i en skål för sig, ställ åt sidan.4. Rör ner gräddfil, olja och ägg i chokladblandningen och tillsätt sedan de torra ingredienserna. Rör till en klumpfri smet.5. Häll smeten i forman och grädda kakan mitt i ugnen i ca. 35 minuter. Tag ut och låt svalna.Fudgeglasyr:1. Smält ihop choklad och smör i en kastrull på medelhög värme, låt sedan svalna.2. Tillsätt resterande ingredienser och rör till en slät glasyr.3. Låt stå i kylskåp i 15 minuter och häll sedan glasyren på kakan.4. Toppa med strössel och låt stelna i kylskåp i ca. 30 minuter. Skär sedan i bitar.