Champinjonköttbullar med spenatpasta

Du behöver 4 port färsk pasta400 g nötfärs200 g champinjoner1 ägg1 gul löksalt och svartpeppar1 dl kolsyrat mineralvatten2 msk olivolja2 msk smör1 rödlök1 förp creme fraiche lätt0,5 msk dijonsenap200 g färsk spenat Gör så här 1. Lägg köttfärs i en bunke. Riv ner champinjoner på den grova sidan av rivjärnet. Finhacka löken och blanda i. Knäck ner ett ägg. Salta och peppra.  2. Häll i mineralvattnet. Jobba ihop färsen smidig (men inte för mycket så att den blir seg).  3. Forma färsen till köttbullar. Genomstek köttbullarna gyllenbruna i smör och olja på medelhög värme. 4. Koka pasta enligt anvisningarna på förpackningen.  5. Strimla rödlöken grovt.. Fräs rödlöken snabbt i lite olja i en kastrull. 6.Tillsätt crème fraiche, senap och spenat. Blanda runt och låt pastasåsen sjuda någon minut.  7. Blanda försiktigt ner köttbullar och pasta och låt allt bli genomvarmt. Avsluta med lite extra svartpeppar.