Brownie cookies med after eight

12 stIngredienser:200 g mörk choklad, 70%125 g smör2 dl strösocker1.5 dl farinsocker2 stora ägg3 dl vetemjöl3 msk kakao1 tsk bakpulver1 nypa salt12 st. after eightGör så här:1. Börja med att sätta ugnen på 175°c och klä två plåtar med bakplåtspapper.2. Smält ihop choklad och smör i en kastrull på låg värme, låt stå.3. Vispa ägg, strösocker och farinsocker fluffigt med elvisp, vispa i 5 minuter. Vispa ner chokladblandningen i äggfluffet tills allt blivit väl blandat.4. Vänd till sist ner de torra ingredienserna (utom after eight) och arbeta försiktigt ihop en klumpfri smet.5. Skopa upp smeten med jämna mellanrum, 5 st på varje plåt. Grädda kakorna mitt i ugnen i ca. 10 mintuter, tag ut och tryck försiktig fast en after eight på varje kaka. Låt sedan svalna helt innan du flyttar kakorna från plåten.