BBQ chicken burrito

Ingredienser Fyllning 500 g kycklinglårfilé2 gula lökar2 vitlöksklyftor400 g kokta kidneybönor4-6 msk BBQ-såsRapsolja (till stekning)Salt och peppar8 tortillabröd Pico de gallo 2 tärnade tomater1 bunte koriander (hackad)1 lime1/2 finhackad rödlök Garnering 1 tärnad avocado1/2 isbergssalladshuvud (finstrimlad)2 dl gräddfil1 dl riven ostTillagning steg för steg: 1. Skär kycklingen i tjocka skivor. Salta, peppra och bryn kycklingen i olja. Ställ åt sidan.2. Skiva löken tunt och bryn i olja tills att den är mjuk och gyllenebrun (ca 10 minuter). Tillsätt bönorna och riv över vitlöken och låt dessa steka med i cirka 1 minut samtidigt som kycklingen går ner i samma panna som löken och bönorna.3. Slå på BBQ-såsen och låt det puttra på låg värme.4. Finhacka tomat, rödlök och koriander, blanda i en skål och pressa limejuice och riven vitlök efter smak. Smaka av med salt. Servera kyckling- och bönröran i tortillabröd med sallad, tärnad avokado, koriander, gräddfil och riven ost.