Ballerina kakor med nutella och chokladfyllning

Ingredienser:20 stycken200 gram smör, rumsvarmt0,75 dl socker1 st äggula4 dl vetemjöl2 msk kakaoFyllning:3 msk nutella2 dl mjölkchokladSå här gör du:1. Blanda smör och socker med en slev2. Blanda i ägg och mjöl snabbt till en smidig smet. Var försiktig med knådningen, knådas degen för länge blir kakorna hårda och sega3. Dela degen i två bitar. Blanda i kakaon i en av deghalvorna4.  Plasta in degen och ställ in i kylskåpet i cirka 30 minuter och sätt på ugnen på 180 grader5. Kavla ut degen på mjölat bakbord. Stansa ut kakorna och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Stansa ett lite hål i mitten på de ljusa kakorna.6. Grädda i mitten i ugnen i cirka 10-13 minuter och låt de kallna plant.7. Under tiden som kakorna svalna smält chokladen i mikron och blanda i Nutellan.8. Bred ett lager av fyllningen på den bruna kakorna och sätt ihop med den ljusa kakan. Tryck lätt ihop kakorna så att fyllningen poppar upp i hålet. Förvara i en burk i rumstemperatur.