Fish-taco

Den här tacos-varianten är verkligen en hit! Den påminner inte så mycket om "vanlig" tacos utan är mycket fräschare och lättare. Dessutom slänger man ihop den på 20 minuter, perfekt till en lunch. Den är från Leila Lindholms kokbok men jag har modifierat den lite.Ingredienser för 2-4 portioner- Ca ½ huvud rödkål beroende på hur stort det är- 1 morot- 2 avokado- Färsk eller fryst vit fisk, ca 400 g- Lite mjölk, fullkornshavregryn/boveteflingor och mjöl till panering- Olivolja- Små tortillabröd- 2 lime till serveringDressing- 1 kruka koriander- Saften av 2 lime- 4 msk olivolja- Salt & peppar- 1 klyfta vitlök- 1 nypa spiskummin-1 nypa chili- 1 nypa paprikapulver- 1 msk honungStrimla rödkål och morot och tärna avokadon. Blanda dressingen genom att mixa alla ingredienser, med stavmixer eller i en liten matberedare. Blanda grönsakerna och häll över dressingen.Skär fisken i mindre bitar, salta, peppra och doppa först i mjölk, sedan i en blandning av mjöl och något av de små grynen. Blandningen med gryn gör att paneringen blir lite krispigare. Hetta upp rikligt med olivolja i en teflonpanna och stek fisken ca 2 minuter på varje sida, den ska nästan bli lite friterad. Ta upp och låt eventuellt torka på lite hushållspapper.Servera salladen och fisken i mjuka små tortillabröd, toppat med mer limesaft. Min hand ser deformerad ut? Men tacosen är underbar.