Varm tofusallad

Hallå hallå!   Kvällens middag blev en sallad med tofu, ägg och svamp. Meningen var egentligen att det skulle vara råris som bas, men då jag överskattade min tidsplanering och insåg att riset tog lite längre tid att koka än jag trodde så fick jag strunta i den. Den här maträtten gjorde jag väldigt mycket "på en höft" så det är svårt att ange exakt recept, men ungefär såhär gjorde jag.   Ingredienser: 2 champinjoner En bit tofu Spiskummin Koriander Buljong Peppar Chiliflakes Olivolja 1 ägg En liten morot, alternativt en halv normalstor Lite majs Ruccola Linfrön Chiafrön   Gör såhär: Skär tofun och champinjonerna i tärningar och stek dem i olivoljan tillsammans med kryddorna, ca 10 min. Koka ägget (koka upp och låt koka i 7 min). Skär moroten i små tärningar och blanda ihop den med majs, ruccola och frön i en skål. När ägget, svampen och tofun är klara så tärna ägget och blanda ihop allt i skålen. Ät och njut - MUMS! Jag skulle vilja säga att den här middagen smakar mycket bättre än vad den ser ut...   Hoppas ni alla äter en god middag i kväll!   Puss och kram!