Quinoa-tabbouleh med tillbehör

Hejsan!Dagens middag var faktiskt helt magnifik. Egentligen inget komplicerat alls, bara att blanda ihop allt och käka upp. Myntan gör väldigt mycket för den här rätten, trots att det bara är en ingrediens så lyfter den hela måltiden. Vad du vill ha för tillbehör är helt upp till dig; jag tipsar om en supergod kräm på vita bönor, koriander och soltorkade tomater, men vi åt även en baba ganoush, hummus på gröna ärtor, glutenfritt surdegsbröd, avokado, oliver, soltorkade tomater och en vitkålssallad. Låt fantasin flöda!Voilá - vår egen variant på en libanesisk klassiker. Quinoa-tabbouleh Ingredienser 4 portioner 4 portioner röd quinoa, koka enligt anvisningar på paketet  1 röd lök 2 tomater en bit gurka  mycket färsk persilja  en bunt färsk mynta en näve färsk bladspenat  en skvätt olivolja 1/2 pressad lime salt och peppar Gör såhär: Koka quinoan, skala och hacka rödlök, tärna gurka och tomat, finhacka mynta och persilja. Blanda ihop samtliga ingredienser i en bunke och smaka av med salt, peppar och lime. Mumsfilibabba! Tomat- och korianderkrämpå vita bönor Ingredienser 4 portioner1 pkt vita bönor3 halvor soltorkade tomater3 msk olivoljaett knippe färsk korianderörtsalt och peppar1/2-1 tsk balsamvinäger eller balsamicokrämlite pressad limeGör såhär: Mixa samtliga ingredienser i en mixer till en slät kräm, smaka av med salt och lime. Puss och kram! <3