Pestopasta med zucchini, spenat och kiwi

Hej!Vad kan vara bättre än att äta det man skördat själv? Spela roll om det är i ens egen trädgård! Hos mormor växer zucchini så det knakar, så där plockade vi med oss ett gäng häromdagen. Gyllengula, solvarma och så smakrika och goda att man nästan inte kan sluta äta. Dessutom hur god som helst att äta rå, vilket inte alltid köpta zucchinis är, framför allt inte då det inte är säsong. Med en bit zucchini slängde jag iallafall ihop värdens enklaste middag - varför krångla till det när det enklaste kan vara minst lika gott? Ingredienser 1 portion Pasta jag använde en glutenfri linspasta Pesto jag använde en röd, supergod tomatpestoca 1/4 zucchinineutral kokosoljalite örtsaltbabyspenat1 kiwiGör såhär: Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Skär zucchini i mindre bitar och hetta upp kokosolja i en stekpanna. Lägg i zucchini och stek på hög värme tillsammans med örtsaltet, så att den får fin yta men behåller sin krispighet inuti. Häll av pastan när den är färdig och blanda ner en rejäl sked pesto. Lägg upp babyspenat på ett fat, häll över pestopastan och lägg på zucchinin. Toppa med några tunna skivor kiwi och hugg in på din härliga måltid!