Ost- och lökgratinerad torsk med råris

      Hej! Här kommer även onsdagens middag, fisk och ris! Väldigt gott faktiskt, sältan från osten passade fint med sötman från löken och tuggmotståndet i riset!   Ingredienser: 1 torskrygg, ca 200 g Soja Några skivor mild ost 0,5 gul lök Chilimix Peppar   0,75 dl råris Ruccola Keso Majs   Gör såhär:  Låt fiskbiten ligga framme över dagen så att den hinner tina, alternativt värm den i micron. Sätt ugnen på 180°C. Smörj in båda sidorna av fiskbiten med några droppar soja, inte för mycket eftersom det då blir väldigt salt! Skala och skiva löken och lägg lökringarna på fisken. Strö över lite peppar och chili och hyva några skivor ost över. Låt inte för mycket hamn utanför fisken eftersom det bränns! Gratinera fisken i ugnen ca 20-30 min. Kolla att den är genombakad och håll koll så att inte osten bränns! Koka råriset enligt anvisningar på förpackningen och servera gärna lite sallad och någon typ av sås eller kräm till - jag gillar ruccola och keso!   Puss och kram!