Fylld paprika
Hej på er! Imorse bröt jag min frukostvana och bytte havregrynsgröten mot yoghurt... Sojayoghurt med banan och min hemgjorda müsli blev superb måste jag säga! Hett tips. På eftermiddagen serverade jag mig själv bananplättar - det är verkligen mitt favoritmellis. Gott och enkelt. Sedan åkta jag iväg på ridlektion och eftersom jag kom hem ganska sent behövde jag en middag som gick fort att laga till. Alltså tog jag en paprika, skar av toppen och la den i en ugnsfast form. På toppen ställde jag paprikan och i paprikan hällde jag ner resterna från aubergine- och linssalladen som jag lagade och fryste ner förrförra veckan. Innan dess drygade jag också ut salladen med en champinjon och lite majs. På toppen av paprikan la jag lite ost, och sen gräddade jag alltihop på 200° i ca 20 min (tills osten är smält och paprikan lite mjuk). Lyxigt sätt att äta rester på! Hur gör ni med era rester? Puss och kram