Delicious dinkelpasta med vegetarisk färs
Hej! Hoppas ni alla har haft en bra helg och känner er någorlunda redo inför en ny skolvecka... Jag avslutade min helg med dinkelpasta och vegetarisk färs, vilket blev en väldigt lyckad måltid. Ingredienser 1 vitlöksklyfta 1 liten gul lök, eller en halv stor lök 2 msk olivolja 1 tsk buljong 1 krm spiskummin 1 krm chiliflakes lite svartpeppar 100 g vegetarisk färs 250 g passerade tomater Gör såhär: hacka eller pressa vitlöken och finhacka löken. Fräs lök och kryddor i oljan tills löken är mjuk och har fått lite färg. Häll sedan i färsen och fräs en stund till. Om färsen är frusen, så stek tills den har tinat helt. Häll sedan i tomatsåsen och låt puttra en stund på svag värme. Klart! Vill man äta dinkelpasta till så kokas den enligt anvisningarna på paketet. Pastan som jag äter kommer från märket Kung Markatta och finns i hälsokostbutiker och i en del välsorterade mataffärer. Ruccolasalladen är tyvärr slut så jag måste handla mer imorgon, därför fick den ersättas av gurkstavar idag... dessutom åt jag upp den minimala resten pesto jag hade kvar. Puss och kram!