Kyckling i fetaostsås, 7 kr per portion

Vi hade så mycket kyckling i frysen och fetaost i kylen så detta fick bli gårdagens middag. Jag älskar fetaost så jag har många såser på lager men denna fungerar utmärkt när man vill att ugnen ska göra jobbet, har lite ont om tid samt detta smakar himlens, ett av mina favorit recept.   Bild lånad ifrån Google.se   4 portioner4 kycklingfilèr2 dl vispgrädde 1 burk Arla creme fraiche fetaost & soltorkade tomater 1 paket fetaost 1/2 paket körsbärstomater Lite soja Svartpeppar, salt     Gör så här: Tärna kycklingen i mindre bitar, fräs den snabbt och lägg sedan över i en ugnsform. Koka upp såsen; Grädde, creme fraiche och fetaost, krydda med soja, peppar. Fetaosten ska smälta. Häll på lite salt över kycklingen och häll sedan såsen över kycklingen, halvera körsbärstomaterna och stoppa ner i såsen med snittytan ovanför. Låt stå inne i 200g i ca 25 min. Servera med ris, klyftpotatis till eller en härlig krispig grönsallad.     Kostnad: 7 kr per portion