Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
Helenas blogg
  • Helenas blogg
  • Kategorier
  • Arkiv

Treveckorssallad

Receptet på den salladen hittade jag på Zenias Kitchen.  Ca 10 portioner 1 kg vitkål800 gram morötteren halv purjolök eller rödlök1 röd paprika1 grön paprikaDressing:1,5 dl äpplecidervinäger0,5 dl socker0.5 dl rapsolja0,5 dl olivolja1 msk salladskrydda1 msk örtsaltGör såhär:Strimla alla grönsaker, gärna i matberedare eller med mandolin. Lägg grönsakerna i en stor bunke. Lägg alla ingredienser till dressingen i en kastrull och koka upp under omrörning. Häll den varma dressingen över grönsakerna och blanda allting. Smaka av och krydda eventuellt med mer salt eller vinäger. Täck väl och låt stå i kylen några timmar innan servering. Salladen håller sig i kylen i ca 2-3 veckor.

Föregående inlägg

Linssoppa med kokosmjölk, tomat och halloumitärningar

Nästa inlägg

Kladdkaka med nutella

Till bloggens startsida

Helenas blogg