Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
Helenas blogg
  • Helenas blogg
  • Kategorier
  • Arkiv

Ris a la malta

Om ni tycker om Ris a la malta måste ni prova ett supergott recept som jag hittade  på Jennys matblogg här. Jag tog i lite mer vaniljsocker och florsocker i mitt recept för extra mycket smak. Recept till  ca 4 portioner :3 dl kall risgrynsgröt1 1/2 dl grädde2 msk florsocker1 tsk vaniljsockerGarnering : Klyftade / delade apelsinerGör så här :Vispa grädden till ett rätt så hårt skum, rör sedan ner florsocker, och vaniljsocker.Tillsist vänder du ner 3 dl kall risgrynsgrötServeras sedan med apelsinbitar

Föregående inlägg

Buljong

Nästa inlägg

Coconut Curried Cauliflower with Kale

Till bloggens startsida

Helenas blogg