Blomkålswrap
Nu har jag bakat supergoda blomkålswraps. Perfekt till tacos, pulled pork/beef eller smörgåswraps. Grundreceptet hittade jag på instagram. Jag smaksatte mina wraps med örtsalt men du kan använda vilka kryddor du föredrar.Ingredienser till 1 portion:1/4 blomkålshuvud mixat till ”ris” (ca 2,5 dl)1 dl äggvita (äggvita från 3 ägg)1- 1,5 tsk fiberhuskörtsalt, oregano, rosmarinGör såhär:1. Mixa blomkålen till ett ”ris”2. Vispa äggvita och örtsalt till ett hårt skum3. Vänd ner alla ingredienser i äggvitan4. Bred ut på ett bakplåtspapper och bred ut till ett ca 1-1,5 cm tjockt lager5. Grädda i ugnen på 175 grader till brödet fått färg, ca 15 min6. Ta ut ur ugnen och ta försiktigt loss från bakplåtspappret!