HOMEMADE MUESLI

    Mamma och jag gjorde ännu en muesli när vi var i Västerås. Den blev jättemumsig och vi åt den med naturell yoghurt och banan. Tänkte bara dela med mig av receptet ifall ni också vill göra den. Det är verkligen såååååhääääääääär mycket bättre att göra egen müesli än att köpa. Så det borde ni verkligen göra.    Du behöver:   2,5 dl dinkelflingor 2,5 dl fiberhavregryn 1 dl solroskärnor 1/2 dl pumpakärnor 1 dl linfrön 1,5 dl kokosflingor 2 dl hackade valfria nötter, vi hade casewnötter och valnötter  2 dl valfria torkade bär, vi brukar ha tranbär eller gojibär 2,5 dl vatten 1/2 dl honung eller agave sirap 2 msk rapsolja   EXTRA!! Om man vill kan man även blanda i kanel eller vanilj efter smak. Det blir ännu godare.   Gör så här:   1. Blanda vatten med olja och honung 2. Blanda de övriga ingredienserna utom bären i en separat bunke 3. Häll i honungsvattnet med de övriga ingredienserna och blanda runt 4. Häll blandningen på en bakplåtsbeklädd plåt och sätt i ugnen på 200 grader 5. Muslin ska vara i ugnen sammanlagt 30 minuter men var 5:e minut måste det röras om i blandningen så att den inte bränns. 6. Ta ut och låt svalna 7. Blanda i de torkade bären 8. Färdigt!!