Året som nu är historia!

  Gjorde du något 2012 som du aldrig gjort förut?
 Går ju inte att säga en sak men okej rabblar upp några: Gick ut på plenty of klubbar i stan för att dansa tills kropp o själ sa ifrån, reste till Kina, tog ut tandställningen (?), började 3:an på gymnasiet, var med i radio med Timo räisänen, var med på tv with some friends,    Dog någon som stod dig nära? Nu kommer vissa fnysa men världens finaste katt gick bort, min älskling som alltid var som mysigast när tårarna strömmade ner för kinderna.   Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?
 Det är massa saker, vill känna en viss frihet som får mig att leva var dag lite mer spontant. Sen vill jag såklart känna den där speciella känslan som också bygger på att någon känner likadant tillbaka.   Vilka länder besökte du? 
Grekland och Kina!   Största misstaget?
 Ska jag säga ett? Finns ju massa men ehm … okej … kanske när jag missade Coldplay konsert pga. Lathet o satt hemma med lurarna på o lyssnade live från P3, medan tårarna strömmade ner för mina då brunbrända kinder … samt låsa upp mig med ett jobb som fick mig om att gå miste om så mycket roligt osv.    Bästa köpet?
 Kent biljetterna var ju en av de alla bästa köpen i alla fall. Obeskrivlig känsla att stå bland tusentals människor och sjunga med till alla de låtarna som får en att minnas allt det bästa!   Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?
 8 April när 6 ivriga tjejer tog sitt pick o pack för en mega lång resa till Kina land där en mycket saknad vän då bodde! Kommer aldrig glömma den enastående o så underbara resan. Det var även första gången enbart med kompisarna, så mäktigt! Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2012?
 Tyvärr Call me maybe med Carly rae jepsen som gick varm på Kina resan, Färger på natten med Kent som bara har så mycket minnen med sig, Long time med Andreas Moe som nog legat högst upp på spellistan väldigt länge för att den är så himla bra och sist men inte minst mina ”nya” älsklingar Urban Cone som alltid får en att må bra hur arg ledsen o allt man är! Love them!   Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? 
Jag var nog betydligt mycket gladare. Hade lyckats hinna ikapp med livet igen och insett att vissa saker måste suddas ut för att försvinna. Det var dags att lägga upp den där minnesfulla boken på hyllan för att börja leva igen och starta på en ny. Lättnaden är ljuv! Gjorde någonting dig riktigt glad? 
Mycket gjorde mig glad. Fina vänner som får skrattet att klinga var dag som går, min fina familj som alltid får en att må sådär extra bra. Konserter, roliga o oförglömliga utekvällar, När jag fick godkänt på matte nationella osv. Vad önskar du att du gjort mer?
 Varit mer spontan såklart! Rest mer och yyp varit lite snabbare när vissa beslut kom i vägen, och typ sagt ja istället för nej.   Vad önskar du att du gjort mindre? Oj … svårt! Inget som jag kommer på nu. Stressat kanske, det är alltid ett mission i mitt liv.   Blev du kär i år?
 Njaeee … skulle jag nog inte kunna säga! Lite smått men inte mycket … fast nä shit det är oklart! NEXT! Vad var din största framgång 2012?
 Oj … skrivandet kanske! Det har gått från hobby skrivande till mer seriöst skrivande till framtida planer m.m. Så kanske det då … Favoritprogram på TV?
 How I met your mother!  Forever ad always! Och The big bang theory såklart! Och Så mcyket bättre … ljuvligare program får man ju leta efter!   Bästa boken du läste i år?
 Laura skriven av Carolina gynning så himla mega bra bara!   Största musikaliska upptäckten?
 Urban Cone … come on de är mitt liv nu! Varje låt är en ny dag!    Något du önskade dig och fick?
 Ett år med små guldglimtar som skapat ännu mer minnen att förvara förevigt!   Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
 Då var jag i skolan o hade en sån där vanlig dag när läxor och uppgifter ska färdigställas!   Vilken kändis var du mest sugen på?
 Hah! here we go Andreas Moe … !   De bästa nya människorna du träffade? 
Ska jag nämna en. Finns så många, vissa har jag kvar kontakten med och vissa träffade jag ute och bara hade en amazing utgång med!    Mest stolt över?
 Att jag började lyssna mer på mig själv, att jag började inse saker jag borde insett tidigare och tog tag i det, sopade vissa saker under mattan och bara försökte leva loppan.   Högsta önskan just nu?
Att den där speciella känslan ska ta större plats i min mage. Känslan som får mig att må bra varje gång jag hör den där rösten, känner den där doften, känner den där trygga kramen och möter den där blicken.