The perks of being en matbloggare.

  Det finns många fördelar med att blogga om mat. En av dem är att jag ibland inte behöver handla så mycket mat. Den här veckan verkar det ha varit lansering av produkter till höger och vänster så jag har faktiskt inte behövt gå till affären en enda gång sen jag kom hem från London. Igår t ex åt jag en pulled hjort-burgare som jag fick prova från Polarica. Hjortköttet köps färdigkryddat och långkokt, och så värmer man bara upp det i ugnen för att sedan dra isär det och blanda i marinaden.  Smaken påminde mig lite om den där familjetraditionen jag berättade om i julas, rundbiff. Tillsammans med en hemmagjord baconmajonnäs och picklad lök blev det grymt gott. Och briochebröd, alltså aaah finns det något godare? Kan äta det som en macka med bara smält smör på!   Att äta vilt är förresten mycket mer klimatsmart (och djuretiskt för den delen) än att äta annat kött, så det har jag lovat mig själv att göra mer. Djuren lever ute i det vilda och har minimal påverkan på miljön, vilket känns bra. Dock har jag ingen koll alls hur man lagar exempelvis älg, det får jag lära mig.    Fredag hörrni! Har ni något kul planerat? Själv har jag ett ganska öppet schema, även om jag tänkte försöka få lite jobb gjort. Ikväll är jag sugen på ett glas vin tror jag. Det får man väl vara värd?