Tacopaj (lowcarb)

Tänkte dela med mig av receptet på tacopajen jag gjorde igår, för den var himla god och enkel. Lowcarb och mycket mättande - supergott med sesamfrön i skalet! Receptet kommer från LessCarbs.se, jag gjorde om det pyttelite men annars är det precis som hon har skrivit på sin blogg. Tacopaj LCHF Botten:1 dl sesamfrön2 dl mandelmjöl1 dl pofiber1 ägg50 gram smörSaltFyllningen:500 gram köttfärs1 paket ekologisk tacokrydda2 dl creme fraiche1 dl salsa1 tomat3 dl riven ostSätt ugnen på 175 grader.Blanda samman de torra ingredienserna till pajskalet.Fördela sedan smöret i mjölblandningen så det blir grynigt.Blanda sedan ner ägget och forma till en deg.Tryck ut i en springform, gärna med en bit bakplåtspapper i botten. Grädda ca 15 minuter, tills pajskalet fått fin färg.Stek köttfärsen med tacokrydda. Fördela i pajskalet.Blanda samman creme fraîche med tacosalsan och klicka ut över köttfärsen.Skiva tomaterna och riv osten och lägg i skalet.Grädda tills osten bubblar, cirka 10 minuter.