Tårta i bröddisken

Alltså vet ni vad jag lyckades göra igår? När jag skulle smaka på tomatsåsen jag gjorde till middag så råkade jag liksom "slurpra" in den kokheta såsen rakt ner i strupen. Jävlar i helvete vad ont det gjorde. Var tvungen att dricka iskallt vatten för att kyla ner, kändes som att jag skulle dö. Blev orolig att halsen skulle svullna men istället har det blivit som ett brännsår i halsen tror jag, för nu gör det superont när jag sväljer. Typ som när man har halsfluss. Och det blir värre efter att man har ätit. Typiskt mig, M säger att jag alltid lyckas skada mig eller har ont nånstans. Jaja.    Idag är det jobb som står på schemat, därefter en workshop med Devote och eventuellt en middag efter det. Vi ska planera Social Media Party och aktiviteterna i Devote-rummet, spännande! Därefter tänkte jag gå hem och somna tidigt, var uppe med tuppen imorse för att hinna med yoga klockan 07 så är lie trött.      Ovan ser ni vad jag hittade på Hemköp häromdagen förresten som jag inte kunde låta bli att fota: en prinsesstårta i bröddisken. En rulltårtsvariant visserligen, men fortfarande en prinsesstårta. I 13 veckor håller den, helt utan kylning. Låter ju härligt, eller hur! Man kan ju undra vad den innehåller.      Som väntat. Innehållsförteckningen är löjligt lång och innehåller väldigt lite av det man tror ska finnas i en prinsesstårta, typ grädde, sylt och marsipan. Jag antar att när man sätter ihop alla dessa citrater och koncetrater och syror så blir det något som liknar originalet, men tårta skulle jag inte kalla det.