Svamp grilled cheese med persilja

Nu har jag ätit bröd konstant i över 12 timmar. Middag, frukost, lunch. Så blir det när man har lagt så mycket tid på att få till ett gott bröd. Det senaste jag åt var det här goda, en grilled cheese sandwich med smörstekt svamp och persilja. Ni hör ju hur det låter? *hjärtemoji* Och alltså, jag tycker det är något vackert över ost som rinner, det är verkligen estetiskt tilltalande. Håller ni med? Kanske får skaffa en grilled cheese-tavla och hänga på väggen. Anyway, här kommer receptet:  Svamp grilled cheese med persilja (2 personer) 4 brödskivor, gärna surdeg4-8 skivor ost, gärna två sorter 100 g champinjoner 1 liten gul lökSmör att steka i Färsk bladpersiljaSalt & peppar 1. Hacka svamp och lök i 0.5 cm bitar. Stek dem i rikligt med smör på medelvärme så att löken karamelliseras och svampen får en fin brynt färg. Krydda med salt och peppar. Ställ åt sidan. 2. Värm upp smör i stekpannan. Bygg mackorna direkt i stekpannan: surdegsbottenbrödet, ost, svampblandning, hackad persilja och till sist surdegslocket. 3. Stek mackorna på båda sidor till osten har smält och ytan har blivit krispig. Servera!