Super-eko-ägg

Det är skärtorsdag och påsken är officiellt igång. Jag vet inte riktigt vad jag känner för den här högtiden. Inte så mycket egentligen, mest trevligt att träffa släkt och familj. Det känns som att det sker mycket pysslande kring den här högtiden, men eftersom jag är den minst pyssliga personen jag känner kommer ni nog aldrig få se några färgade påskägg och dekorationer på den här bloggen. Hoppas att ni står ut!Något som däremot gör mig taggad att fira är att vi igång köpte en hel låda med ägg från en av mammas kollegor. Hon har höns hemma på gården som får sprätta fritt och leva ett himla fint liv. Super-ekologiska ägg skulle man kunna säga! Provsmakade några imorse och de är så goda med en klart orange äggula. Jag kokade dem perfekt mellanmjuka dessutom (7 minuter från att man lägger i äggen i kokande vatten).  Lite majonnäs på det där så har man en frukost för champions! Här kommer förresten några andra trevliga äggrecept. Äggröran är en favorit som ni säkert vet, och vill man göra en lite annorlunda påskfrukost med orientalisk touch kan jag rekommendera de pocherade, heta äggen. Den perfekta äggröranDet perfekta löskokta äggetBakade ägg i tomatsås med toastPocherade ägg med het tomatsås och örter