Sol, träning och lyxig påskmiddag.
Hej, följ med under min onsdag! Imorse vaknade jag upp tidigt, satte på mig träningskläder och begav mig till YogaStyrka för mitt första pass på mer än en vecka. Kände mig lite trött i kroppen men det gick bra, kunde till och med göra en hel pull-up utan hjälp av hopp eller lyft! På vägen hem blev jag sugen på en proteinshake. Eftersom jag visste att vårt proteinpulver hemma var slut gick jag till Joe & The Juice och köpte en där. Tyvärr var den inte alls god, proteinpulvret smakade mjöl. Därefter spenderade jag dagen med att redigera film samt äta lunch från Urban Deli på min pojkväns kontor. Vädret har varit så fint idag, om än lite kyligt pga blåst. När det närmade sig kväll promenerade jag ner för att möta upp Siri, vi skulle nämligen bege oss på middag tillsammans med Briska som lanserar en alkoholfri ofiltrerad äppelcider nu inför påsken. Årets Kock 2016 Jimmi Eriksson lagade maten som var en slags modern version av en påskmiddag, och eftersom vi bara var ett fåtal inbjudna gäster kändes kvällen himla mysig och intim. De här två gulliga satt mitt emot mig, Siri och Oliver som driver Instagram-kontot @sthlmfoodie. Alltid så roligt att få kvalitetstid tillsammans på såna här events. Favoriträtten var nog den här första, råraka med klassiska tillbehör och löjrom som vi fick trycka ut ur varsin strut. Jag inser när jag skriver det här att jag inte åt upp min löjrom, gud vilket slöseri!! Lokalen middagen serverades i var ett konstgalleri, perfekt fotoljus hela kvällen med andra ord. Träffade Chrystelle också vilket var så kul, vi har inte setts sedan förra årets Briska-eventnär vi hade en heldag ute i skärgården och jag fick mysa med hennes lilla Nixon <3 När jag och Siri tog bussen hem vid 19.30-tiden var det fortfarande ljust ute - magiskt! Tänk att vi har årets bästa månader framför oss nu.