Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in

Snabbt tips: stekt majs

  Stek lite burkmajs på hög värme med smör i en stekpanna. Krydda med paprikapulver och chilipulver. Servera som tillbehör till en maträtt, på en smörgås eller ät direkt som det är. Grymt gott! Majsens sötma tillsammans med chilins hetta blir så smarrigt ihop. Den här bilden är behind-the-scenes från ett recept jag jobbat på idag för ett magasin. Bilderna blev över förväntan måste jag säga, ska bli spännande att se dem tryckta. Puss o kram! 

Föregående inlägg

Att yoga och så.

Nästa inlägg

Full fart

Till bloggens startsida

Foodstories