Sjukt goda (o-onyttiga) chokladbollar

Hej kära ni! Hur har er måndag varit? Min har varit mycket bra. Idag bröt jag min brödfasta när jag var och provsmakade vegoburgare hos Max Hamburgare, men mer om det imorgon. Tänkte bara tipsa om något jag slängde ihop nu på kvällen när jag blev lite sötsugen: chokladbollar! De blev otroligt goda och de som hittills har fått prova (två personer utöver mig själv) gav dem betyget "bättre än de man brukar få som är gjorda av socker". Kan det bli bättre?    Jag sötade dessa bollar med björksocker - en sötning som utvinns från björk och är mycket nyttigare än vanligt socker. Den enda nackdelen är att man lätt kan få lite, lite magknnip, det får jag även om jag äter stevia i för stora mängder. Tar man lite så är det ingen fara dock, men jag tror att jag är extra känslig.    Det här receptet måste man gå efter känsla på, börja med smöret och häll sedan i lite av det som krävs för att konsistensen ska bli bra, söta lagom mycket och ha gärna i mycket kakao - det ger den goda smaken.    Chokladbollar (utan socker och havre) Rumsvarmt smör Mandelmjöl Kokosflingor  Kakao  Vaniljpulver  Björksocker  En skvätt kallt kaffe   Blanda allt ordentligt. Gör små bollar och rulla sen i kokosflingor. Sätt in i kylskåpet en stund så att de blir lite mjuka. Servera, gärna med bär!