Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
  • Kategorier
    • Recept
    • Hamburgare
    • Veckans eko
    • Copycat-recept
    • Graviditet
    • Visa alla kategorier
  • Arkiv
    • Februari2018
    • Januari2018
    • December2017
    • November2017
    • Oktober2017
    • September2017
    • Augusti2017
    • Juli2017
    • Juni2017
    • Maj2017
    • Visa hela arkivet
  • Om Foodstories

Sallad till middag.

  Efter min Xtreme Fit-träning idag (som för övrigt var helt sinnessjukt jobbig, sprang upp och ner för backar som galningar) så gjorde jag en sallad till middag. Tog lite av det jag hade i kylen och slängde ihop en riktigt matig historia, en perfekt efter-träning-måltid.    Några tips för att göra en sallad lite mer rolig:    - Rostade nötter. Släng ett gäng hasselnötter i en torr stekpanna och rosta i några minuter. De får en härlig smak som lyfter vilken tråkig sallad som helst.    - Färska örter. Att blanda lite basilikablad med olivolja, vinäger, salt och peppar gör underverk. Mycket godare än torra kryddor.    - Ost. Ost innehåller massor med protein, magra ostar mer än feta, så om du inte har något kött eller andra proteinkällor i salladen är det ett mycket bra alternativ.     - Chili. Lite hetta gör alltid livet bättre. Hacka röd chili och ha i dressingen eller toppa med inlagda jalapenos.   

Föregående inlägg

Tacos med ryggbiff och chimichurri

Nästa inlägg

Önskan om en nitritfri frukost

Till bloggens startsida

Foodstories