Room service burger.

Åh, att vakna upp till solen! Än så länge har vi inte gjort många knop här om jag ska vara helt ärlig. Igår beställde vi mat till rummet och åt på terrassen och tog en runda på stan. Därefter tillbaka till terrassen för lite vin och sen kunde jag inte hålla ögonen öppna så mycket längre - trött efter en tidig morgon och intensiva veckor. Idag har jag solat, ätit en lång frukost och för en stund sen var vi och tränade i den fantastiskt fina spa-avdelningen med utsikt över hela hamnen. Det är verkligen skönt att inte göra någonting speciellt alls ibland. Men! Ikväll åker vi till Eze för middag på restaurangen Chevre D'or och jag längtar ihjäl mig. Har hört att den ska vara fantastiskt och den medeltida byn ligger högt upp på ett berg så att man ser ut över hela den franska rivieran.    Tänkte ge er en liten inblick i roomservicematen här. Det första jag alltid gör på ett nytt hotell är att beställa burgaren för att se hur den är. Det är faktiskt inte så ofta som en burgare har varit toppklass, hur fint hotellet än är. Men jag ställer nog rätt höga krav också.      Burgaren var helt okej. Köttet var bra även om det var något rått för min smak (men fransmän är ju rätt kända för att vilja ha sitt kött rödare än de flesta). Brödet var lite trist men osten var god. Overall en helt godkänd burgare men kanske inte något jag skulle beställa igen.        När vi hade gått in i rummet igen hörde vi att glas och porslin höll på att vältas ute på bordet. Det visade sig vara en hungrig, gigantiskt stor fiskmås som ville åt våra rester. Vi fick täcka över maten med servetter och som tur är var fågeln inte smart nog att förstå att han kunde lyfta på dem så jag flög iväg igen.