Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
  • Kategorier
    • Recept
    • Hamburgare
    • Veckans eko
    • Copycat-recept
    • Graviditet
    • Visa alla kategorier
  • Arkiv
    • Februari2018
    • Januari2018
    • December2017
    • November2017
    • Oktober2017
    • September2017
    • Augusti2017
    • Juli2017
    • Juni2017
    • Maj2017
    • Visa hela arkivet
  • Om Foodstories

Raw balls med smak av choklad och apelsin

Hej hopp! Idag har jag haft en så bra dag. Vet inte riktigt varför men det har bara känts bra i hela kroppen. Jag har varit pigg, det har gått bra på jobbet, jag har pratat med min bästis i San Francisco över Skype, ätit god middag osv. Ni vet en sån där dag då allt bara flyter på. Eftersom jag kände mig extra pigg så ställde jag mig och bakade raw balls nu på kvällen och de blev sååå goda. Smakar som romerska bågar! Här kommer receptet: 

Raw balls med smak av choklad & apelsin 

10 madjooldadlar (urkärnade) 

1 dl hasselnötter

1 dl cashewnötter 

1 tsk vaniljpulver

2 msk kokosolja

2 msk kakao

1 msk saft från en apelsin

rivet apelsinskal 

 

1. Börja med att mixa nötterna till ett grovt mjöl i en mixerbunke. Lägg åt sidan i en skål. 

 

2. Mixa dadlarna till en massa. Tillsätt nötterna och mixa tills allt har blandat sig. Beroende på hur grovkornig du vill ha massan så mixar du lite kortare eller längre. Häll därefter i resterande ingredienser. Smaka eventuellt av med en nypa salt om du vill. 

 

3. Forma massan till små bollar och rulla i valfria nötter. Förvara i kylskåpet, håller i några dagar. 

 

10 mars 2015 kl 20:48
2kommentarer

NY BLOGG!!

Jag har bytt bloggportal!! Numera hittar ni mig endast på adressen http://foodstories.se! 

Vi ses där! PUSS! 

1 februari 2018 kl 08:47
0kommentarer
4

Fler inlägg

Herregud!irsa
Veckans MenyMeny
Hej hej. ellery
Provisorisk uppdatering linneanss

Raw balls med smak av choklad och apelsin

Hej hopp! Idag har jag haft en så bra dag. Vet inte riktigt varför men det har bara känts bra i hela kroppen. Jag har varit pigg, det har gått bra på jobbet, jag har pratat med min bästis i San Francisco över Skype, ätit god middag osv. Ni vet en sån där dag då allt bara flyter på. Eftersom jag kände mig extra pigg så ställde jag mig och bakade raw balls nu på kvällen och de blev sååå goda. Smakar som romerska bågar! Här kommer receptet: Raw balls med smak av choklad & apelsin  10 madjooldadlar (urkärnade)  1 dl hasselnötter 1 dl cashewnötter  1 tsk vaniljpulver 2 msk kokosolja 2 msk kakao 1 msk saft från en apelsin rivet apelsinskal    1. Börja med att mixa nötterna till ett grovt mjöl i en mixerbunke. Lägg åt sidan i en skål.    2. Mixa dadlarna till en massa. Tillsätt nötterna och mixa tills allt har blandat sig. Beroende på hur grovkornig du vill ha massan så mixar du lite kortare eller längre. Häll därefter i resterande ingredienser. Smaka eventuellt av med en nypa salt om du vill.    3. Forma massan till små bollar och rulla i valfria nötter. Förvara i kylskåpet, håller i några dagar.   

Föregående inlägg

Burger news: Burger & Lobster öppnar i Stockholm.

Nästa inlägg

När man misslyckas.

Till bloggens startsida

Foodstories