Planering inför resa och hallonmjölk

Hej kära ni! Efter en mycket lugn och stillsam helg hemma är det dags att återgå till det normala igen. Så normalt det kan bli åtminstone. Om en stund ska jag iväg på yoga och lite senare har vi bjudit in några vänner på hamburgermiddag. Var nyss och hämtade två stora block med ost från Väddö Gårdsmejeri som jag ska använda mig av, det ser jag fram emot. Nu är det bara två dagar kvar tills jag drar till San Francisco - på tisdag bär det av. Jag har lagt in ett bud på uppgradering till SAS Plus som jag håller tummarna för, tänkte börja packa idag och sen ser jag så mycket fram emot att hänga med Sofia i en hel vecka. Vi ska äta god mat, promenera med hennes hund, kanske köra upp till Napa för vinprovning och annat mysigt. Har ni några tips i San Fran förresten får ni jättegärna säga till! Alltid kul att prova något nytt. Om ni är sugna på något varmt, sött och syrligt kan jag tipsa er om att göra hallonmjölken här nedanför. Perfekt nu på våren när man är sugen på somriga smaker men fortfarande är i behov av att värma kroppen litegrann. Receptet är veganskt men om ni skulle gilla det bättre går det lika bra att köra vanlig vispgrädde som topping, det bryter av fint mot de sötsyrliga hallonen.  Hallonmjölk med kokosgrädde (1 kopp) 2 dl valfri nötmjölk (jag använde cashewmjölk)1 dl hallon1 krm kardemumma 1 krm vaniljpulver 0.5 tsk hallonpulver Ev. lite stevia Kokosgrädde (det "hårda" vita i kokosmjölk) Börja med att mixa nötmjölken med hallonen i en kastrull. Värm upp på spisen och tillsätt alla smaksättningar. Vispa upp kokosgrädde i en skål vid sidan om. Häll upp hallonmjölken i en kopp och toppa med kokosgrädden samt lite hallonpulver. Drick direkt!