Pimpa korvgrillningen
Häromdagen åkte vi och köpte typ sju olika sorters grillkorvar och styrde upp en grillfest. Korv är kanske inte min favoritgrej i världen men en varm sommarkväll kan det vara väldigt gott - speciellt när man provar lite olika smaker. För att pimpla upplevelsen kom jag på några enkla hacks, som gör att kvällen känns lite extra god: Linda korven med bacon och ost Jag tog några skivor överbliven cheddarost och la runt en korv, sen lindande jag runt bacon och stekte på en häll på grillen. Det var lite svårt att hålla kvar allt på korven men det som fastnade blev riktigt bra. Ost i korvbrödet Ett ännu enklare sätt att få lite ostsmak i korven är att lägga en skiva ost i brödet. När du sedan lägger på korven smälter osten och blir sådär härligt krämig. Hemmagjord gurkmajonnäs Mycket godare än den köpta varianten! Blanda majonnäs (av Hellman's-variant), Bostongurka och hackad röd lök. Eventuellt en skvätt citronsaft samt salt och peppar. Succé! Färska örter Lite grönt blir både visuellt vackert och ger god smak. Jag gillar att toppa mina korvkreationer med något färskt och fräscht som balans till allt det feta och köttiga.