Ny bil och vitlöksdipp med oxfilé.

Den här helgen har varit bra på alla sätt och vis mest för att *drum roll* vi har skaffat bil! WOHO! Den är så snygg och snabb och jag längtar efter alla utflykter vi nu kommer kunna göra i och runt om Stockholm på helgerna. Idag körde vi en premiärtur till Coop Forum i Häggvik för en storhandling. Haha, jag har nog aldrig känt mig så vuxen men det är något jag har längtat efter – att kunna åka iväg och handla ordentligt för hela veckan istället för att köpa lite i taget här i stan som vi brukar eftersom man inte orkar bära så många påsar. Coop har ett bra utbud av ekologiska produkter så det blev en bra skörd.       Till middag gjorde jag oxfilé på surdegsbröd med en sak jag hittade på Coop som verkligen är allt annat än ekologiskt och naturligt men så otroligt gott: Green Garlic Dip från MAX Hamburgare. Hallelujah, vad nice det blev tillsammans med medium rare-köttet och smörstekt bröd. Till det gjorde jag en grönkålssallad med citron och olivolja. En blandning av lyxigt, skräpmat och hälsosamt alltså.  Undrar om man kan kopiera green garlic-dippen själv? Läste innehållsförteckningen och bortser man från alla underliga tillsatser så var det ganska vanliga saker: majonnäs, senap, vitlök, persilja, cayennepeppar etc. Borde inte vara omöjligt? Det får nog bli ett framtida projekt.