Mozzarellabiffar med smak av soltorkade tomater och basilika.

Igår gjorde jag ett helt fantastiskt recept av maten jag fick hem från Gastrofy. Receptet kommer ursprungligen härifrån och består av mozzarellabiffar med smak av basilika och soltorkade tomater i gräddsås. Mmmm! Det blev sådär gott att man ville äta direkt ur stekpannan och inte kunde sluta förrän man la band på sig själv.    Ingredienser (6 st)600 g blandfärs1 förpackning mozzarella skuren i bitar1 kruka hackad färsk basilika4 hackade soltorkade tomater1 dl vispgrädde1 äggsalt & svartpepparsmör att steka i     Blanda alla ingredienser i en bunke. Salta och peppra efter smak. I originalreceptet användes bara 1/2 kruka basilika men jag älskar ju basilika och körde på hela krukan.        Forma färsen till jämna biffar och stek dem snabbt i en stekpanna med smör på relativt hög värme, så att de får en fin yta men inte blir helt tillagade. Ta ut dem ur stekpannan och lägg åt sidan. Gör såsen genom att blanda stekskyn i stekpannan med:    2 dl grädde100 g philadelphiaost1/2 ekologisk köttbuljongtärning   Låt puttra ihop och smaksätt eventuellt med salt och peppar.      Lägg biffarna i såsen och låt dem tillagas klart genom att koka i såsen i ca 10 minuter eller tills de är helt genomstekta. Ät tillsammans med en fräsch sallad. Så gott!