Mozzarellabiffar 2.0
Jag skrev ju om de här fantastiska mozzarellabiffarna som jag lagade för inte så längesen. Igår gjorde jag en liknande men något annorlunda variant som blev lite matigare med hjälp av zucchini som fick koka med i gräddsåsen. Mmmm! Mozzarellabiffar 2.0 600 g blandfärs1 förpackning mozzarella skuren i bitar1 kruka hackad färsk basilika5 hackade soltorkade tomater 1 tsk paprikapulver1 dl vispgrädde1 äggsalt & svartpepparsmör att steka i Gräddsås 2 dl grädde1 dl creme fraiche 1 krm cayennepeppar 1/2 ekologisk köttbuljongtärning 1 zucchini, hackad i bitar salt peppar Blanda alla ingredienser till biffarna i en bunke. Salta och peppra efter smak. Forma färsen till jämna biffar och stek dem snabbt i en stekpanna med smör på relativt hög värme, så att de får en fin yta men inte blir helt tillagade. Ta ut dem ur stekpannan och lägg åt sidan. Gör såsen i pannan genom att blanda i alla ingredienser med stekskyn från biffarna. Häll i den hackade zucchinin och lägg i biffarna, låt koka tills köttet är genomstekt och zucchinin mjuk, ca 10 min. Servera med en sallad.