Min burgare: The Burgerland
TADAAAAA! Äntligen får jag lov att presentera den, The Burgerland. Min alldeles egna burgare som du kan beställa på menyn på Barrels Burgers & Beer under hela augusti månad. TROR NI JAG ÄR TAGGAD ELLER? Det här innehåller den: - Två köttpuckar (går bra att välja enkel också om man vet med sig att man inte är så hungrig)- Jalapeno relish, en sötstark relish som jag brukar göra hemma och som ni hittar recept på här. - Fyra skivor av två sorters ostar, cheddar och Emmentaler. - Srirarcha-majonnäs - Rostad lök Tanken när jag skapade den var att göra den burgare som jag själv hade satt ihop om man fritt fick välja toppings på en hamburgerrestaurang. Alltid mycket ost och balansen mellan hetta och sötma. Jalapenos är livet! Samarbetet med Barrels har varit så himla bra och enkelt. De hörde av sig till mig för några månader sen och frågade om jag var intresserad, och efter att jag kom med förslag på lite olika varianter valde vi den som vi alla trodde skulle bli allra godast. Jag fick komma till restaurangen innan stängning en dag och se när kocken tillagade MIN BURGARE (!!!) och tillsammans provsmakade vi den för att se om den höll måttet. Alla var överens om att den var riktigt god och inte behövde ändras någonting. Hurra!! Därefter tog vi några fina bilder ute i solen (vi bar bordet tvärt över gatan, viktig att fotografera i skuggigt dagsljus för bästa bilder, haha) och sen har jag väntat hur-länge-som-helst på att äntligen få visa upp den. Vad tror ni? Låter det gott? Kommer ni att prova den? Hoppas, hoppas, hoppas! Imorgon har jag en burgarlunch för några blogg- och foodievänner, det blir de första recensionerna jag får. Så nervös, men så glad!