Middag på Surfers
Ikväll träffade jag min kompis och före detta kollega Tess för en middag och AW på (relativt) nyöppnade restaurangen Surfers. Restaurangen ligger ett stenkast från min lägenhet och jag har flera gånger kikat på deras meny när jag gått förbi. De serverar kinesisk mat från Sechuan-köket, en typ av mat som verkar bli mer och mer trendig. För det första blev vi väldigt bra bemötta. Restaurangen var helt fullbokad men trots det såg personalen till att jag och Tess fick en fint uppdukat plats vid bardisken på nedervåningen, supermysigt! Jag beställde två rätter: revbensspäll glaserade i kanel och stjärnanis och kyckling i röd olja. Tess tog två vegetariska rätter och så delade vi på en sista rätt, rättikasallad med lime och koriander. Min favorit var definitivt revbensspjällen. Vår servitör rekommenderade att äta dem med händerna och de var så perfekt kladdiga, smakrika och föll av från benet. Kycklingen var också god men VÄLDIGT stark, så jag kunde inte äta upp allt. All mat var riktigt god, älskar när man delar på flera olika smårätter vid bordet sådär. Mitt första besök på Surfers var grymt och jag längtar efter att ta M dit någon dag och prova fler rätter. Kan verkligen rekommendera er att gå dit, men boka innan så att ni helt säkert får ett bord!