Middag på Pontus

Här kommer lite fler bilder från gårdagen. Jag var inte jättebra på att fotografera (orkar aldrig lära mig hur man fotograferar i dåligt ljus!) men några blev det i alla fall. Middagen var som sagt anordnad för Givesom, välgörenhetsorganisationen som Michaela Forni och Lin Kowalska har startat och som jag blev en del av för någon vecka sedan. Middagen hölls i en festlokal i Pontus källare för ca 25 personer. Det kändes jättekul att lära känna mina bordskamrater lite, jag är ju fortfarande rätt "ny" i den här världen och känner inte så många. Vid mitt bord satt Michaela, Dasha, Daff, Edita, Maxinne och Lisa – en kul blandning människor och vi pratade om allt från välgörenhet till ekologisk mat, barn och Snapchat-missöden.  Och så maten! Pontus bjöd på en trerättersmeny bestående av gratinerad fransk löksoppa till förrätt, havets Wallenbergare med grönsaker till varmrätt och någon slags kryddad äppelkompott till efterrätt. Perfekt vintriga rätter som värmde i magen. Pontus var ju min favoritrestaurang för några år sedan, de hade grym hamburgare, men jag har inte varit där på länge. Kanske dags att börja gå dit igen?  Hur som helst, tack för en superfin kväll!