Middag för en.

Att vara på nytt jobb tar på krafterna så särskilt mycket matlagning har det inte blivit den här veckan (förutom på jobbet då). Ikväll är min pojkvän på AW så jag svängde ihop en enkel middag till mig själv.    Det blev en omgång av scrambled eggs – ni minns väl hur man gör dem extra goda? Hade på inlagda jalapenos också för lite extra hetta. Jag märker att jag dras mer och mer till starkt kryddad mat, det är ju så gott! Men jag har också hört att om man äter mycket kryddig mat så kan ens smaksinne försämras. Stämmer det?!   Et voila! Perfekt middag för en. Brödet är ekologiskt groddbröd och på smörgåsen längst bak i bild har jag en god, mild ost med avokado och peperoncino. Salamin fick jag hemskickat med bud häromdagen. Det är en rensalami från Polarica som var förvånansvärd god – och jag är kräsen när det gäller charkuterier. Att äta vilt är alltid bra eftersom djuren har fått leva fritt hela sina liv och 94% kötthalt är mycket väl godkänt. Minus för att resterande 6% inte bara är kryddor utan även lite tillsatser men tyvärr verkar det vara omöjligt att hitta charkprodukter som inte innehåller ett konserveringsmedel eller två.