Matrend: Buljong

Att läsa/skriva om mattrender är något av det roligaste jag vet. Jag hade verkligen kunnat tänka mig att jobba med det på heltid någon gång i framtiden. Ju mer insatt man blir, desto mer ser man hur marknaden rör sig mot ett håll och det någon slags kick tycker jag. Här är ett exempel:    I dagarna lanserades den nya ekologiska drickbuljongen Bujjo från Scandinavian Organics. Den är förpackad i en praktisk ta-med-förpackning och innehåller, så vitt jag kan se, bara ekologiska ingredienser. Låter härligt tycker jag! Buljongtrenden startade i USA för något år sen eller så, och faktum är att jag i min nya artikel för Plaza Kvinna som kommer ut om någon vecka, pratar om just denna trend. Vill inte gå in på det mer än så, ni får läsa i artikeln när den kommer ut (och jag lovar att ni kommer få veta exakt när, är nog mer nyfiken än vad ni är). Tills dess ska jag luska ut vart någonstans jag kan få tag på Bujjo, för det låter faktiskt rätt gott såhär i höstkylan.