Kokospanerad fisk och en måndag.

  Började den här måndagen med att vara jä-ä-ä-ä-ättetrött. Alltså så trött att jag knappt kom ur sängen. Eftersom jag skulle träna på lunchen ville jag inte sminka mig till jobbet men fick försöka dölja mina mörka ringar med lite bareMinerals Complexion Rescue (bästa och enda "foundation" jag använder, ger en naturlig look vilket jag gillar men är kanske inte jättebra på att täcka skavanker, men men).      Kom till jobbet, tränade, jobbade, jobbade lite till och så sprang jag ut en sväng och köpte nya numret av Hunger som kom ut idag. Tyckte det var helt okej men inte något speciellt den här gången.      Efter jobbet gick jag till Stockholm Matmarknad för att köpa middadg hem. Tycker det är så mysigt att gå in här, klämma på grönsakerna och välja fisk eller kött i disken. Väldigt trevlig service också!      Det blev bland annat det här som fick följa med hem: romanesco (som en blandning mellan broccoli och blomkål), rund zucchini, lime- och korianderaioil, ekologiska ägg, italienska tomater, franskt opastöriserat smör, purjolök och färsk gös.      Fota på golvet är det enda som funkar på kvällarna för att få ett tillräckligt bra ljus, om jag inte orkar släpa fram fotoljuset. Och det gör jag nästan aldrig. Är uppenbarligen inte så hängiven konsten :(      Det blev friterad gös till middag. Mums! Friterade som alltid i ghee så att det inte bildas farliga transfetter. Sen kommer dagens tips, grymt gott:    1. Salta fisken på båda sidor. Peppra med vitpeppar.    2. Doppa fisken först i ägg, och sen i en blandning av kokosflingor och mandelmjöl.   3. Fritera i ghee tills fisken är precis genomlagad och krispig, några minuter beroende på hur tjock fisken är.      Romanescon bakade jag i ugnen med tomater, lök, olivolja och salt. Strödde över koriander och serverade tillsammans med friterad fisk och lime- och korianderaioli.    Nu ligger jag i sängen och kollar dokumentärer på SVT Play på tvn. Klart slut för idag!