Kakan utan namn

Råkade hamna framför Hela Sverige Bakar ikväll och fick ett sånt sötsug att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Därför står det nu en experimentell banankaka i ugnen och jag håller tummarna för att den kommer ut ätbar. Egentligen hade jag velat äta kakan på bilden ovan, som är något av det godaste jag slängt ihop en gång i tiden. Bjud dina nära och kära på denna ljuvlighet och de blir forever grateful. Det enda problemet med den här kakan är att jag inte vet vad sjutton jag ska kalla den. Det är nån typ av blandning av en sockerkaka och en coffee cake med massa fyllning, vad kallar man en sån? Förslag?  175 gram socker (hälften strösocker, hälften muscavado-socker)175 gram smör 175 gram mjöl2 ägg  Smaksättning1 tsk äkta vaniljpulver100 g 70% choklad50 g mjölkchoklad1/2 dl hallon, frysta1/2 dl blåbär, frysta Gör så här:  1. Vispa ihop rumsvarmt smör och socker så att det blir en mjuk latte-färgad smet.  2. Blanda i äggen och sedan mjölet samt vaniljpulver.  3. Hacka chokladen i grova bitar och vik försiktigt ner i smeten tillsammans med de frysta bären.  4. Smöra och bröa en avlång kakform eller klä en med bakplåtspapper. Klicka i smeten så jämnt som möjligt.  5. Grädda i ugnen på 170 grader i ca 1 timme tills den blivit genomgräddad och fått en fin färg.