Hotellunch och matmässa

Imorse vaknade jag och satte på mig min allra gladaste tröja. Sen kollade jag på vädret och bytte till svart ändå innan jag hemifrån, så onödigt att slösa färg på en så i övrigt grå dag. Efter lite jobb mötte jag upp Siri för att gå på presslunch på Clarion Hotell Amarant. Hotellet har byggts om med allt från nya rum och konferensdel till bar och restaurang.  Innan lunchen fick vi en guidad tur genom hotellet som är inrett i 60-talsstil. Tyckte mycket om det här badrummet med gulddetaljer.  Efter rundvandringen vankades det lunch, en buffé av massa olika plockmatsgrejer. Bland annat ostron. Har fortfarande inte lärt mig att älska ostron men jag försöker varje gång jag får det serverat.  Såhär såg min tallrik ut. Favoriterna var kroketterna av potatis och ramslök.  Gillade inredningen väldigt mycket i bardelen. Blått, trä och mjuka toner. Fint!  Gillade även hur de har lagt menyerna i gamla serietidningar från 60-talet, kul och annorlunda koncept.  Under tiden vi åt berättade Marcus Samuelsson, som står bakom restaurangen, om maten och drinkarna som i den här delen av hotellet, Tap Room, serveras just på tap. Tyvärr var de inte installerade ännu så att vi kunde smaka men ska bli intressant att se hur det tas emot.  Efter en trevlig lunch gick jag tillbaka till kontoret och jobbade lite innan jag åkte ut till Gastro Nord-mässan där jag bland annat träffade min glada svärfar. Han driver en vinimport, Båstad Vinhandel, och hade därför en monter. Fick prova lite gott vin, så nu är jag extra glad inför kvällen. Blir nog middag strax men först: föreningsstämma. Hej så länge!