Hemmagjord marinerad fetaost
Efter en kylskpåsrensning hittade jag några gamla chilis, en kruka halvtorkad basilika, ramslök och en på-väg-att-bli-dålig rödlök som behövde lite kärlek och uppmärksamhet. Eftersom jag hade fetaost hemma bestämde jag mig för att göra en av mina favoritgrejer - marinerad fetaost. Det är superenkelt, supergott och ett perfekt sätt att använda överblivna kryddor och annat som ger fin smak. Det gör liksom ingenting att de är lite vissna, de ska ju bara ligga i olja och gotta till sig ordentligt. Utöver ingredienserna jag nämnde ovan hade jag i: - Två paket fetaost - Två skivor citron - Peperoncino - Salt - Peppar - Olivolja så att det täcker Nu kommer jag låta det stå i en sluten burk i kylskåpet i 2-3 dagar. Efter det kommer fetaosten smaka helt ljuvligt av alla kryddor, gott att äta direkt ur burken som snacks eller som tillbehör till precis vad som helst.