Grilled cheese burger (OBS! Beroendeframkallande)

  And I present to you... the burger reinvented! När man trodde att det inte kunde bli bättre så blev det just det - så mycket bättre. Känns som att jag sviker alla (vanliga) burgare genom att skriva såhär men det här är verkligen den godaste burgaren jag gjort i mitt liv, och jag är inte ens säker på att det är en riktig burgare. Räknas det som det om den är gjord som en toast?   Det jag gjorde var alltså en grilled cheese burger - en kombination av hamburgare och en klassisk grilled cheese sandwich. Inspirationen kommer från Barrels Burgers & Beers där en variant av denna finns på menyn. Den blev verkligen över förväntan god så snälla, snälla, snälla, prova att göra det här receptet någon gång när ni är sugna på något riktigt gott. Vill inte överdriva men wow, vad gott det var.   1. Det enda som behövs är några enkla ingredienser: smör, rostbröd, hamburgerost och högrev. Högrevet köpte jag som vanligt grovmalet direkt från köttdisken. Bra kvalitet ska det vara!  (4 personer) 800 g högrevsfärs (grovmalet)12 ostskivor 8 brödskivor    2. Dela upp köttet i små högar. Varje burgare ska ha två köttpuckar med ca 100 g per hög.      3. Stek köttet genom smashtekniken, läs mer i inlägget här. De ska bli ganska tunna så att det får plats två stycken ovanpå varandra. Glöm inte att salta och peppra!   4. Lägg köttet åt sidan och torka av pannan på köttsaft. Lägg istället i en klick smör och börja steka brödskivorna, först en stund på ena sidan och vänd dem sedan. När ena sidan är stekt varvar du köttet med osten på varje skiva: ost, kött, ost, kött, ost. Lägg ännu en stekt brödskiva ovanpå som ett lock och pressa ihop med exempelvis en stekspade eller en hamburgerpress.    5. Vänd hela burgaren med bröd fram och tillbaka några gånger, tills osten har smält ordentligt och brödet har fått en fin krispig yta. Pressa lite då och då så att köttet, osten och brödet riktigt gojsar ihop sig.    Och där har vi den. Eventuellt det godaste du kommer att stoppa i din mun, någonsin. Någonsin, I tell you! Skär dem i fyrkanter och servera med några högar av valfritt condiment, vi hade ketchup och tryffelmajonnäs so vi doppade i lite då och då. Fast egentligen behövs det knappt för det är gott precis som det är. Gaaaah, jag vill typ gråta hur gott det här var, önskar att det var igår igen.