Grillad paprikaröra med cashewnötter
Direkt när jag klev av tåget gick jag till Coop och köpte ingredienser till kvällens middag. Jag har den senaste tiden (som ni kanske märker) förstått tjusningen i att lägga allt man ska äta på en plåt och bara köra det i ugnen i typ 30 minuter. Så skönt att slippa passa allt i en stekpanna och man kan variera i det oändliga. Idag blev det lite marinerade kycklinglårfiléer med knippmorötter, knipplök, fänkål, jalapenos, tomater och färsk oregano. Mmm! Men det var inte det jag skulle berätta om, utan om den goda röra jag gjorde till. Med inspiration från en variant vi gjorde på jobbet för några veckor sen mixade jag bland annat en burk grillade paprikor, cashewnötter, inlagda jalapenos och kryddor. Wow! Förutom att äta det till ovanstående maträtt provade jag att blanda den med några makaroner som min pojkvän hade låtit stå framme i köket och det blev också riktigt gott, så bra tips på ett alternativ till typ pesto. Grillad paprikaröra med cashewnötter 1 burk inlagda grillade paprikor 100 g cashewnötter 2 msk Philadelphiaost 1 tsk inlagda jalapenos 2 krm rödvinsvinäger Salt & peppar Gör så här: Mixa alla ingredienser i en mixerbunke. Smaka av med salt och peppar. Färdigt. Världens enklaste röra!!