Gratinerade crêpes med tonfiskröra

  Ikväll gjorde jag en blandning av min pojkväns två favoriträtter: crêpes med fyllning och tonfiskröra. Jag fyllde helt enkelt pannkakor med tonfiskröra, ost, jalapenos och så in i ugnen. Smakerna påminner lite om Joe & the Juices spicy tuna sandwich, vilket råkar vara något av det godaste som finns. Men mycket nyttigare osv. Som vanligt gjorde jag pannkakor av mitt inget-vetemjöl-recept som är minst lika bra som vanliga pannkakor.    UPDATE! Asså förlåt för de fula bilderna. Tittade igenom bloggen nu igen och inser att den här maträtten inte alls ser särskilt aptitlig ut. Det är problemet när man ska fota samtidigt som man är skithungrig. Sorry!   Pannkakor/crêpes LCHF 4 ägg  2 dl grädde 1 dl mjölk 1 msk fiberhusk  2 msk pofiber 1 tsk salt smör att steka i  Tonfiskröra 1 burk tonfisk 1 burk majs  1 dl gräddfil 1 msk hackade jalapenos  0.5 liten hackad gul lök 0.5 tsk grön Tabasco  Salt och peppar    Riven ost, valfri sort  Mer hackad jalapeno    1. Börja med att röra ihop alla ingredienser till pannkakorna. Låt stå och svälla i några minuter.    2. Stek pannkakorna i en het panna med smör. Lägg åt sidan.    3. Rör ihop alla ingredienser till tonfisksröran: tonfisk, majs, gräddfil, hackade jalapenos, hackad gul lök, Tabasco, salt och peppar.    4. Fördela tonfiskröran på respektive pannkaka. Strö över osten och till sist lite hackad jalapeno. Rulla ihop pannkakorna och lägg dem bredvid varandra i en ugnsform. Strö över ytterligare lite ost och ställ in i ugnen på 225 grader i ca 10 min, tills osten har smält och fått lite färg.    5. Servera med exempelvis en sallad!