

Godaste (socker- och mjölfria) kladdkakemuffinsen

Okej, det här är det bästa no-sugar-bakverket jag gjort och smakat. Mmmmmmmmmmmm, det blev precis som man hade önskat. Chokladigt, kladdigt, sött men inte för sött - PERFEKT. Receptet kommer härifrån men behöver inte mer introduktion tycker jag, det får tala för sig själv. Här kommer receptet på världens bästa (sockerfria) kladdkakemuffins:
Kladdkakemuffins (socker- och mjölfria)
3 ägg
10 dadlar
2 dl mandelmjöl
1 dl kokosflingor
5 msk kakao
1/2 dl kokosolja
1 msk honung
1 tsk vaniljpulver
1 tsk bakpulver
En nypa salt
Sätt ugnen på 175 grader.
Mixa dadlar och kokos i en matberedare eller med en stavmixer.
Häll i mandelmjöl, kakao, vaniljpulver, bakpulver och salt och mixa lite till, eller blanda för hand. Smält kokosoljan och blanda ner i smeten tillsammans med honung och ägg.
Ta fram små muffinsformar och lägg smeten i formarna.
Grädda i ugnen i 10 minuter, muffinsarna är fortfarande kletiga. Ställ formen i frysen eller kylen en stund så att de svalnar innan servering.
Servera med vispad grädde och färska bär.