Friterade langos med tillbehör (LCHF)

  Oj oj, ibland lyckas man bra och får klappa sig på axeln. Det här receptet var så sjukt gott att jag inte kan förstå att det var nyttigt. Och jag blir så glad för det här är en så perfekt grej att äta på helgen när man är sugen på något extra gott, eller bjuda gäster på till förrätt.    Det här är alltså ett recept på langos, gjord utan mjöl och potatis. För er som inte har smakat det tidigare (gör det genast!) så är langos ett friterat bröd toppat med tillbehör som man äter mest på festivaler och sånt. Rätten kommer ursprungligen från Ungern och kan ätas både med matiga och söta tillbehör. Jag gjorde nyss en testbatch eftersom jag ska bjuda min kära bf på det ikväll och då hade jag på:    - Rödlök - Gräddfil- Gräslök- Räkor (kom ej med i bild pga hann inte bli tinade) - Riven parmesan    - Avokado- Jalapenos - Basilika - Olivolja - Pinjenötter    Och här kommer receptet. Lova att göra detta recept snarast, kanske redan nu i helgen. Och har ni förslag på lite roliga toppingar så får ni gärna kommentera, har så dålig fantasti idag!   Friterade langos LCHF (ca 8 små langos)80 g riven ost20 g riven parmesanost2 st ägg70 g färskost0.5 msk fiberhuskSaltGhee att fritera i   1. Mixa alla ingredienser till langosen i en mixer. Låt stå en stund så att fiberhusken får svälla, ca 5 min.      2. Värm upp ghee på hög värme i en stekpanna. Tillräckligt så att det nästan täcker langosen när de friteras.    3. Klicka ner små klickar av smeten i gheen. Fritera langosen en stund på varje sida, tills de får en fin färg och blir frasiga. Låt svalna på hushållspapper så blir de riktigt krispiga och goda. Servera med valfria tillbehör!